15 C
Otočac
Subota, 13 travnja, 2024

Arena Zagreb – koji nas sve koncerti očekuju u 2024.?

Arena Zagreb koncerti 2024. – pregled koncerata koji će se održati 2024. godine u Areni Zagreb.

sting arena zagreb
Sting @ Arena Zagreb 2022. Foto: Ana Pavlović / muzika.hr

Tko sve može napuniti Arenu u Zagrebu postala je tema razgovora po kafićima, ali i po hodnicima branše. Prošlogodišnji rekordi Aleksandre Prijović i Dine Merlina, a i prije toga punjenje Arene od strane Massima i Urbana, ohrabrili su mnoge. Tako sljedeće godine, a još se čekaju najave, imamo nikad veći broj izvođača koji su se okuražili puniti zagrebačku Arenu, novo mjerilo uspjeha. Pa da vidimo tko sve se sprema za Arenu 2024.

Marija Šerifović – 8. ožujka

Marija Šerifović održat će koncert 8. ožujka u Areni Zagreb. Iako je na društvenim mrežama objavila da razmišlja o otkazivanju turneje kako bi se brinula o sinu, zasad stoji kako će ju održati. Tvrdi da nastupima želi zahvaliti obožavateljima na vjernosti. Ulaznice za koncert Marije Šerifović dostupne su putem sustava Eventim.

Gipsy Kings – 17. svibnja

Gipsy Kings, njegove obje verzije, nastupit će ove godine u Hrvatskoj, a ona popularnija, na čijem je čelu Andre Reyes, po prvi put u zagrebačku Arenu dolazi 17. svibnja. Ulaznice su dostupne preko Eventima.

Sting – 27. svibnja

Nakon dvije godine, Arena Zagreb će opet ugostiti Stinga. Iznimno talentiranog kantautora znamo po karijeri obilježenoj s radom s bendom The Police da bi mu solo karijera nastavila na istoj razini. Vraća se s hitovima poput „Fields Of Gold“, „Desert Rose, „Shape Of My Heart“, „Fragile“, „Englishman in New York“. Uz Stinga će nastupiti i talijansko-francuska pjevačica Giordana Angi. Ulaznice za nadolazeći koncert dostupne su, također, putem Eventima.

Tony Cetinski – 31. svibnja

Jedan od najpoznatijih hrvatskih estradnih pjevača, održat će još jedan koncert u Areni. Koncert se održava na njegov 55. rođendan, a uskoro slavi i 35 godina karijere. U zagrebačku Arenu vraća se nakon osam godina. Ulaznice za koncert dostupne su putem Eventima.

Havasi Symphonic – 29. rujna

Balasz Havasi je ime koje ste mogli vidjeti po Facebook reklami masivno. Iako većini nepoznato ime, radi se o istaknutom mađarskom pijanisti, a jedan od projekata koje je osnovao je Havasi Symphonic s kojim i dolazi u Zagreb. Program Havasi Symphonica sastoji se od solo točke na klaviru, potpunog simfonijskog orkestra rocka benda i solo izvođača. Ulaznice za koncert možete nabaviti, pretpostavljate, putem sustava Eventim.

Haris Džinović – 23. listopada

Haris Džinović, kafanska legenda, će po prvi put nastupiti u zagrebačkoj Areni, čime će proslaviti više od 40 godina glazbene karijere. Veliku popularnost dosegao je hitovima poput „Ostariću, neću znati“, „I tebe sam sit kafano“, „Rano je za tugu“, „Sjećaš li se one noći“, „Odlaziš od mene“. Ulaznice za koncert su dostupne putem Entrija.

Dražen Zečić – 26. listopada

Jedan od najpoznatijih hrvatskih pjevača zabavne glazbe ove godine slavi 35 godina glazbene karijere, a 26. listopad je rezerviran za njegov nastup u zagrebačkoj Areni. Brojni hitovi poput “Boem u duši”, “Nitko nema dva života”, “Još se sjećam jedne žene”, “Ima li nade za nas”, “Govore mi mnogi ljudi” obilježili su njegovu karijeru i doveli ga do mjesta jednog od najpoznatijih pjevača zabavne glazbe. Ulaznice za nadolazeći koncert možete nabaviti putem sustava Eventim.

André Rieu – 15. studenog

Nizozemski violinist André Rieu vraća se u zagrebačku Arenu. Nastupi su mu obilježeni raskošnim kostimima te programom obogaćenim glazbom iz svijeta mjuzikla, opera, operete, filma i valcera. Ulaznice za koncert su dostupne preko sustava Eventim.

Lepa Brena – 6., 7., 9. i 10. prosinca

Lepa Brena priprema čak četiri koncerta u zagrebačkoj Areni početkom prosinca. Tijekom 40 godina karijere, ostvarila je popularnost hitovima poput “Uđi slobodno”, “Pazi kome zavidiš”, “Ti si moj greh”, “Boliš i ne prolaziš”, “Jugoslovenka”. Nakon što su se dva koncerta brzo rasprodala, dodana su još dva datuma. Ulaznice su dostupne na sustavu Eventim.

Prljavo kazalište – 13. prosinca

Hourino Prljavo kazalište nastupa u zagrebačkoj Areni 13. prosinca u sklopu turneje “Stare navike”. Prošle godine ovaj se bend rastavio na dva dijela, no Hourino Prljavo kazalište ono je koje se usudilo bukirati Arenu. Ulaznice za nadolazeći koncert su dostupne preko sustava Eventim.

Miroslav Škoro – 28. prosinca

Koncertnu godinu u zagrebačkoj Areni će zaključiti Miroslav Škoro. Ovaj glazbenik koji je aktivan i na području političke karijere nastupa u Areni zadnje subote u godini. Ulaznice su dostupne putem sustava Eventim.

(MHR/ID)