15 C
Otočac
Ponedjeljak, 4 prosinca, 2023

Bliži se promotivni tjedan na Plitvicama, interes je velik, rezervirajte svoje ulaznice na vrijeme!

Sa zadovoljstvom najavljujemo da će se tradicionalni promotivni tjedan Nacionalnog parka Plitvička jezera održati od 1. do 8. listopada 2023. godine, u destinaciji iznimne prirodne ljepote koju obožavaju milijuni posjetitelja iz cijelog svijeta. Ovaj tjedan će biti posebno obilježen uz iznimno važnu 44. obljetnicu od međunarodnog značaja – dan kada je ovaj komadić zemaljskog raja uvršten na UNESCO-v Popis svjetske prirodne baštine.

Kao i svake godine u listopadu, pripremili smo posebne cijene ulaznica za promotivni tjedan. Imat ćete priliku doživjeti svih 16 smaragdnih jezera po povoljnim cijenama kada jesenski dani okupaju Plitvička jezera najljepšom paletom boja koje daju poseban ugođaj šumama, jezerima i slapovima. 

Cijena ulaznice za odrasle iznosi 10,00 € (75,35 kn), za studente 6,50 € (48,97 kn) i djecu (7-18 god.) 4,50 € (33,91 kn). 

Ulaznice je obvezno kupiti online te preporučujemo da unaprijed odaberete jedan od programa posjeta ili preuzmete našu aplikaciju kako biste što bolje isplanirali svoj posjet.  U aplikaciji imate mogućnost označavanja vašeg parkirnog mjesta, informacije o smještaju i restoranima, općenite informacije o parku kao i poučne sadržaje o vrijednostima najvećeg i najstarijeg nacionalnog parka u Hrvatskoj. Zaljubljenici u prirodu će također imati priliku odmoriti u jesenskoj idili jedan ili više dana uz posebne ponude jesenskih aranžmana u hotelima Jezero i Plitvice smještenim u srcu Parka.

(JUNPPJ/ID)