DANAS FINALE Turnir MNK Gospić ima međunarodnu i humanu završnicu: za pobjedu se bore MNK TIN Zadar i AP Sajo Bihać!

Međunarodni zimski MNG Turnir Gospić 2018/2019 ušao je u svoju završnicu. Jučer su tako odigrane polufinalne utakmice koje su završile slijedećim rezultatima:

LUCY’S BOYS – MNK TIN 1:3 CB PEKARNA FM – AUTOPRAONICA SAJO BIHAĆ 0:1

Danas je predviđen zanimljiv rasplet događaja -završni dan turnira “GOSPIĆ 2018/2019″ koji počinje utakmicom za 3. mjesto u 19,00 sati koji će odigrati

3.MJESTO

LUCY’S BOYS – CB PEKARNA FM

FINALE

MNK TIN ZADAR : AUTOPRAONICA SAJO BIHAĆ

Budući da turnir uz natjecateljski ima i humanitarni karakter, prenosimo post organizatora Igora Šupera:

“Dame i gospodo, dragi prijatelji i ljudi velikog ovakav naslov ste zaslužili svi Vi koji ste učinili da Gradska sportska dvorana bude tijesna svojim dolaskom kao i sve momčadi koje su sudjelovale i sudjeluju u završnici nikad kvalitetnijeg i boljeg malonogometnog turnira u Gospiću!!
Znajući da završnicu turnira igramo za sportski prestiž, ali i za jedno veliko humanitarno djelo osobno sam preponosan i srce mi je puno i veliko kao naš Velebit!!
Vjerujem i znam i svima Vama koji ste ova tri dana u Gospiću u dvorani i sudjelujete u humanitarnoj akciji VELIKO ZA JOSIPA KOLAČEVIĆA!!!
Osobno i u ime organizatora turnira Vam se zahvaljujem i pozivam da i danas 11.01.2019.na završnom finalnom danu pokažemo da Gospić ima veliko i da naša prelijepa dvorana može biti tijesna!!
Za sutra ćemo otvoriti još jednu tribinu (teleskop) i pozdraviti četiri najbolje momčadi na ovom turniru.
Humanitarni dio će trajati do početka finalne utakmice, a na poluvremenu iste ćemo objaviti
iznos koji smo prikupili u humanitarnoj akciji VELIKO ZA NAŠEG JOSIPA!!!!“

(I.Š.)