FASHION SHOW U SENJU Poznate dame u haljinama od cvijeća Ante Jurkovića oduševile brojnu publiku!

U nedjelju je u Senju u prekrasnom ambijentu na Trgu Cilnica održana prva modna revija mladog talentiranog cvjećara Ante Jurkovića, vlasnika cvjećarne u Rijeci koji je ljubav prema cvijeću i estetici naslijedio od svoje bake Nade, inače Senjkinje koja je nekada imala najpoznatiju cvjećarnu u Senju.

Ante je svoju ljubav prema cvijeću uspješno povezao sa modom što se pokazalo i na sinoćnjoj reviji, prvoj takve vrste u Senju ali i njegovoj samostalnoj prvoj reviji koju je želio pokloniti upravo svom gradu – Senju. Antin rad podržale su aktualna kraljica Hrvatske Ema Gračan, poznata riječka liječnica i vlasnica dentalne klinike i estetskog centra u Rijeci Vivian Jurković, Zdenka Laser, Tatijana Medanić te operna pjevačica Antonella Malis koja je svojim nastupom oduševila publiku. Program je vodila radijska voditeljica Ivana Grabar a kolekcije woodfaschionstore-a iz Senja nosila su poznata imena modnog svijeta – bivša Miss Universe Ivana Paris, Lana Gržetić i Nika Širola dok se za iznenađenje večeri svojim nastupom pobrinuo Sandi Cenov.

Nakon revije na prepunoj Cilnici svi su imali priliku uživati u delicijama chefa Ivana Tomaševića iz restorana Placa51 koji je pripremio cookingshow.

Mladi talentirani Ante ovom prilikom je najavio da će haljine koje su za sada ekstravagantne i koje su napravljene od kvalitetnog svilenog cvijeća, uskoro biti i nosive i svakodnevno.

(A.P.)