Ivan Prpić, učenik 8. razreda iz Gračaca osvojio prvo mjesto za fotografiju na “Eko danima”!

PGŠZadar

U zadarskom Kazalištu lutaka u petak je otvorena izložba fotografija učenika osnovnih i srednjih škola, u organizaciji Prirodoslovno-grafičke škole Zadar, a u sklopu manifestacije „Eko dani“.

Na otvorenju izložbe proglašeni su najbolji radovi i uručene su nagrade učenicima osnovnih i srednjih škola uz prigodan svečani program. Na natječaj fotografije naziva „Fotografija bez granica“ prijavljeno je preko 120 fotografija u dvije kategorije: srednja škola i osnovna škola.

Na 18. po redu “Eko danima” zajednička tema za ovu godinu je “Eko spiza”. Kao škola partner sudjelovala je i Hotelijersko-turistička i ugostiteljska škola Zadar sa svojim štandom i učenicimakoji su prezentirali kako se rade zdravi voćni napitci (smoothie). Gosti izložbe i učenici mogli su kušati različite, šarene zdrave napitke uz rzvijanje zdravih navika.

Na 18. po redu Eko danima zajednička tema za ovu godinu je Eko spiza. Kao škola partner sudjelovala je i Hotelijersko-turistička i ugostiteljska škola Zadar sa svojim štandom i učenicimakoji su prezentirali kako se rade zdravi voćni napitci (smoothie). Gosti izložbe i učenici mogli su kušati različite, šarene zdrave napitke uz rzvijanje zdravih navika.

Ivan Prpić, učenik 8. razreda s fotografijom U bijeli svijet,, OŠ Nikole Tesle Gračac osvojio je prvo mjesto.

Čestitamo!

(zadarski.hr)