Karlobaški 8. MT “Heroji Domovinskog rata” se ne odgađa ali čeka bolje uvjete za završnicu

Malonogometni turnir “Heroji Domovinskog rata” odgođen je zbog trenutne situacije oko virusa covid-19.

U polufinalu Heroja kada to dozvoli epidemioloska situacija ce se sastati;PP Karlobag- MNK Karlobag Cesarica- Sveti Karlo Karlobag.

Uoči izvlačenja polufinalnih parova bez prisustva gledatelja 20 ak najmlađih djece početnika i kadeta odigralo je dvije revijalne utakmice koje su bile u planu da se odigraju na Herojima međutim zbog novonastale situacije i preporuke da se izbjegnu veća okupljanja odlučeno je da najmlađi odigraju svoje utakmice bez gledatelja i velike najave zbog sigurnosti i poštovanja svih preporučenih mjera.Prvu utakmicu su odigrali početnici do 9 godina ekipa Bura team i Baške oluje. Na kraju utakmice pobjeda je otišla zasluženo na stranu Bura teama koji slave rezultatom 2-0 zahvaljujući pogocima Vrbana i Ljubej.

U drugoj utakmici kadeta do 13 godina odlična i neizvjesna utakmica odigrana je izmedu momčadi Sveti Karlo i Karlobaga. Nakon nekoliko preokreta i velikih prilika Sveti Karlo dolazi do velike pobjede 3-2 pogocima Jerkovića i dva jako lijepa pogodka Minića. Za Karlobag je zabio Tuškan i sjajnim udarcem sa 15-ak metara Šegota Brujić.

Nakon prvog uspješno odradenog dana u sklopu 8.MT “Heroji Domovinskog rata” ostalo je samo čekati da se situacija oko virusa smiri. Ne zelimo samo tako odustati i otkazati ovogodišnje Heroje nakon 8 godina jedne duge i lijepe tradicije, želje, truda i zalaganja te se iskreno nadamo na radost svih nas iako skromnije nego prethodnih godina da će se na kraju ipak održati 8.MT “Heroji Domovinskog rata” kako bi se i ove godine prisjetili svih onih koji su svoje živote položili na Oltar Domovine.

( TZOK)