Krajem rujna izbor za miss Ličko-senjske županije; casting 24.09.2016!

Izbor za Miss Ličko-senjske županije, kao dio izbora za „Miss Hrvatske za Miss Svijeta“ održat će se 30. rujna 2016. Kino Korzo u Gospiću, očekuje se veliki broj posjetitelja, nazočnost brojnih poznatih osoba, te predstavnika lokalnih i nacionalnih medija i fotoreportera. Izboru će prethoditi „casting“ koji će se održati 24. rujna 2016. s početkom u 19h u kino Korzo u Gospiću.

Pozivaju se djevojke od 18-24 godine da se pridruže castingu jer finalistice očekuju brojna nova iskustva, fotografiranja, pripreme, učenje osnovama modeliranja i manekenstva kako bi zasjale na finalnom izboru koji slavi ljepotu, ali i osobnost. Djevojke na samom izboru neće se predstaviti publici u kupaćim kostimima kako je slučaj na brojnim izborima, one će imati priliku predstaviti sebe, svoje interese i hobije.
Organizatori mole djevojke da dođu s prirodnim make up-om te cipelama na petu.

Sve informacije o izboru možete pronaći na službenoj stranici www.miss.hr, pratite nas na našoj službenoj Facebook stranici Miss Ličko-senjske županije a s upitima nas slobodno kontaktirajte putem maila info@miss.hr ili na mob: 099/45 22 331.