LIČANKA NA ADVENTU Ivana Brkljačić u “Ličkoj kući” nudi autohtone domaće delicije!

Foto:lika-online
Jedna od najuspješnijih hrvatskih sportašica, Ivana Brkljačić, ovih dana uživa u zagrebačkom adventu. No, ne samo kao posjetiteljica, već i vlasnica jedne od kućica! Tako Ivana nizu svojih poslovnih projekata može dodati i Ličku kućicu! Ipak, u razgovoru za 100posto Brkljačić ističe da je glavni i odgovorni za ponudu njezin tata. Kako je surađivati s roditeljem, što kažu posjetitelji i koliko je veseli projekt – sve to otkrila nam je trofejna sportašica u intervjuu.
Otac je glavni i odgovorni za sjajnu ponudu
‘Lička kuća postoji četiri godine, ona je moja, no glavni i odgovorni za ponudu i hranu je moj otac! Super je s njim surađivati, moj tata se dugo bavi ugostiteljstvom i zna o tome jako puno. Nudimo domaće kobasice, moj otac dogovara smjesu i izradu kobasica s dobavljačima iz Otočca, mala je to firma koja za nas posebno svaki tjedan radi svježe kobasice. Zatim i pripremu ostale hrane, adefinitivno su hit proizvodi buncek to go, lička topla plata i sarma!’, priča nam Ivana.
Cijeli tekst pročitajte na
https://100posto.hr/scena/nekad-trofejna-sportasica-danas-energicna-poslovna-zena-naporno-je-i-tesko-ali-vuce-vas-taj-neki-adrenalin