Marijan Kustić: Mislim da je Mandžukić spreman vratiti se u reprezentaciju

Foto:Lika-online

Marijan Kustić direktor je natjecanja, infrastrukture i nogometnog razvoja u Hrvatskom nogometnom savezu. Uz predsjednika Davora Šukera najvažniji čovjek Kuće hrvatskog nogometa koja ove godine može biti ponosna na sve učinjeno, a kulminacija je bilo srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Pod Kustićevom izravnom ingerencijom je 75 posto svega što se događa u Hiltonu, a posebno valja izdvojiti da je to čovjek koji je HNS otvorio prema javnosti. Prije njegova dolaska najuspješniji sportski savez u Hrvata bio je podosta zatvoren, informacije su se teško probijale u eter, komunikacija je bila nedovoljno dobra. Ulaskom Kustića u Hilton, HNSje postao “prijatelj javnosti”, mediji sad nude drukčiju sliku svega onoga što se zbiva, svakako mnogo ljepšu, pozitivniju.

Kad se radi o napuštanju brodova, trojica doprvaka svijeta su se oprostila, nema više u Vatrenima Marija Mandžukića, Vedrana Ćorluke i Danijela Subašića, trojice senatora. Kako ste to doživjeli?

Nekako sam uvjeren da će se Mario Mandžukić možda vratiti u Vatrene!

Pa to je iznenađujuća i velika vijest, može li malo pobliže?

– Velika uloga sada je na izborniku koji Mandžukića možda može uvjeriti da je potreban reprezentaciji. Po ovim igrama koje sada nudi sasvim je jasno da bi jako dobro došao reprezentaciji. Ako Dalić drži da mu je prijeko potreban, uvjeren sam da bi on imao šansi nagovoriti ga na povratak” -zaključuje Kustić.

(Jutarnji/sportske)