14.8 C
Otočac
Nedjelja, 20 rujna, 2020

Marin Mandekić i Ines Bašić pobjednici 2. Rastoke Traila!

U prekrasnom ambijentu i po sunčanom danu, u nedjelju 6. 9. 2020 održan je drugi Rastoke Trail. Sudjelovalo je više od 400 trkačica i trkača iz svih krajeva Hrvatske i inozemstva. Skupila se tu brojna ekipa rekreativaca, ali slobodno možemo reći i neki od najspremnijih trail trkača iz Hrvatske koji su se većinom odlučili za staze od 15 i 32 km.

Na onoj najtežoj stazi dužine nešto više od 32 km, u muškoj kategoriji prvo mjesto osvojio je Marin Mandekić iz SRK Rika, a u ženskoj kategoriji Ines Bašić iz AK Fit. Na kratkoj stazi od 15 km, prvo mjesto u muškoj kategoriji osvojio je Milenko Milinković iz AK Doboj, a u ženskoj kategoriji Marina Tušekiz AK Sljeme. Na rekreativnoj stazi od 7 km, u muškoj kategoriji 1. mjesto osvojio je Dragan Štakić iz AK Plitvice, a u ženskoj Maja Urban iz AK Maksimir.

Za sve sudionike i posjetitelje sportske manifestacije bila je organizirana vrhunska ugostiteljska, zabavna i sportska ponuda. Još jednom su se iskazali kao odlični domaćini u Gradu Slunju, organizatori Atletski Klub Plitvice i suorganizatori TZ Grada Slunja. Velika zahvala također ide i  sponzorima: Gradu Slunju, Ožujsko pivo, Hidra ISO, Coca-cola, Natural Wealth , Antunović vinarija, i Compressport.