NAČELNIK KOJI CIJENI SVOJE SUMJEŠTANKE Osim što im je podijelio ruže, sada im se i zahvalio!

Udruga žena “Pavenka”Brinje organizirala je proslavu Dana žena u hotelu Lika Brinje-10.03.2018. na kojoj se okupilo više od 130 žena sa cijelog područja Općine Brinje ali i iz Otocca, Gospića, Plitvica, Zagreba…
U glazbenom dijelu nastupili su Trio duo iz Zagreba a za glazbeni ugođaj do ranih jutarnjih sati pobrinuli su se Krešo Javor i Tomica Jurković-Duo lumin. Načelnik Općne Zlatko Fumić i predsjednik općinskog vijeća Ivan Perković svim ženama podijelili su ruže. Žene udruge potrudile su se u izradi prigodnih poklončića za svaku ženu kao i u pečenju kolača.

Načelnik Fumić zahvalo je organizatorici, Ružici Perković i svim ženama koje su se odazvale:

“Zahvaljujem se svim divnim damama koje su prošle subote prisustvovale proslavi Međunarodnog dana žena u Hotelu Lika Brinje u organizaciji Udruge žena Pavenka. Posebna zahvala ide predsjednici Udruge Pavenka Ružici Perković koja je bila pokretač događanja i organizirala je vrhunsku feštu za sve žene brinjskog kraja, a i šire. Hvale vrijedno je imati takve sugrađanke. Još jednom se zahvaljujem svima koji su sudjelovali u organizaciji kao i svima koji su bili dio ove uistinu prekrasne večeri.
Vaš načelnik Fumić”

( OB)