NATJEČAJ OTVOREN DO 04.05. HEP poziva osnovnoškolce da osmisle video i osvoje računala za svoju školu!

HEP nastavlja ulagati u razvoj informatičkog obrazovanja u Hrvatskoj, a ove godine donira čak 100 novih računala osnovnim školama.

Već četvrtu godinu i po peti put, Hrvatska elektroprivreda pokreće akciju kojom nastoji opremiti što više osnovnih škola računalnom opremom te na taj način pridonijeti razvoju informatičkog obrazovanja. Dosad su provedene četiri akcije, tijekom kojih je HEP osigurao donacije 150 novih računala za učenike 43 osnovne škole diljem Hrvatske. Nakon ovogodišnje donacije, ukupna vrijednosti doniranih računala iznosit će više od milijun kuna.

HEP je i ove godine, s ciljem da pomogne u opremanju što više osnovnih škola računalima te da senzibilizira javnost o stanju informatičke opreme u hrvatskim školama, pokrenuo akciju „Za naše male genijalce – runda peta“. Nakon provedenog natječaja, ukupno 100 novih računala, u vrijednosti od pola milijuna kuna, bit će donirano osnovnim školama.

Natječaj je otvoren do 4. svibnja, a sve potrebne informacije za prijavu zainteresirane škole mogu saznati na genijalci.hep.hr.

(HEP)