15 C
Otočac
Ponedjeljak, 4 prosinca, 2023

Velik uspjeh hrvatske predstavnice na Miss Svijeta u Washingtonu!

Angelica Zacchigna ušla je u Top 10 djevojaka finala Talent Show-a. Ovakav uspjeh izborila je otpjevavši pjesmu Arethe Franklin „Natural Woman“ i zaradila pljesak svih nazočnih u dvorani.
Čestitke stižu sa svim strana, a bivša Miss Crne Gore Nataša Milosavljević napisala je na instagram profilu Miss World „Croatia number 1 „ dok je Miss Slovenije Maja Taradi, koja se isto nalazi u Washingtonu objavila kako navija za Angelicu, a Miss Jamajke Ashlie Victoria White Barrett smatra da Angelica posjeduje crnački glas te navija za nju.
Sve u svemu čudesno, ponosni smo, ovako dugo nešto nismo doživjeli i nakon toliko godina opet možemo reći da se nalazimo na vrhu natjecanja ljepote. Čuli smo se sa Angelicom, ona je izvan sebe, presretna je, ne može vjerovati što se događa – izjavila je Direkcija organizacije Miss Hrvatske.
U Top 10 finalistica ušle su Poljska, Mađarska, Latvija, Mongolija, Čile, Malta, Filipini, Ukrajina i Kanada. Po prvi put ove godine, gledatelji će odlučivati o pobjednici i tako je plasirati u Top 20 najljepših djevojaka svijeta.
Borba će biti teška, jer se nalazimo među velikim zemljama, ali presudit će glasovi publike, zato se nadamo da će pobijediti borbeni duh naše male lijepe zemlje i plasirati našu finalisticu u finale.
Angelica je dala sve od sebe pa molimo sve građane da joj budu podrška i glasaju za nju, neka bude u sportskom duhu „malo nas je ali nas ima“- izjavila je Iva Loparić Kontek, direktorica županijskih izbora Miss Hrvatske.
Ostvarite Angelicin san jer vaš glas je može učiniti posebnom da zapjeva na finalnoj večeri Miss World u Washingtonu.