NEZAUSTAVLJIVI! AK Plitvice osvojio još dvije zlatne medalje dok je Luka Kolić sve bolji na trail utrkama!

Ovaj vikend su vrijedni članovi Ak Plitvice nastupili na tri utrke. Na utrkama u Draganiću kod Karlovca,Cresu i Lošinju. Krenimo redom. U Draganiću kod Karlovca je nastupilo 80-tak trkača na 7.memorijalnoj utrci za 17 poginulih branitelja dužine 17 km. Milan Skukan u svom drugom nastupu za ekipu AK Plitvice osvaja odlično 4 mjesto ukupno i 1 mjesto u kategoriji m-40. Leopold Špehar 8 mjesto ukupno i 1 mjesto u kategoriji m-20.

Dario Špehar 20 mjesto i 4 mjesto u svojoj kategoriji te Milan Abrlić vrlo dobro 39.mjesto ukupno. Na drugom kraju Hrvatske u Dalmaciji se održao sportski vikend Cres-Lošinj utrke. Prvog dana na Lošinju Goran Matešić na utrci od 23 km zauzima odlično 14 mjesto, Goran Poznanović 24 mjesto od ukupno 124 natjecatelja na toj zahtjevnoj stazi. Luka Kolić na srednoj utrci od 15 km zauzima odlično 9 mjesto dok sve bolja Mirela Jurčić zauzima 6.mjesto ukupno…Mateja Sabljak je nastupila na utrci od 8 km i zauzela 31 mjesto u kategorji žena. Drugog dana natjecanja na Cresu na utrci od 17,6 km Luka Kolić potvrđuje odličnu formu i zauzima 10 mjesto i kao 4 hrvat ulazi u cilj. Kao 14 u cilj je ušao Goran Matešić , Mirela Jurčić je zauzela odlično 8 mjesto u kategorji žena i 37 mjesto ukupno dok je Goran Poznanović zauzeo 55 mjesto.

Čestitamo svim natjecateljima na odličnim rezultatima i želimo puno sreće na idućim utrkama jer ova ekipa iz vikenda u vikend trči i osvaja medalje.