NEZAUSTAVLJIVI Treća uzastopna pobjeda KK Velebit!

I ovog vikenda nastavljen je niz pobjeda kuglača prvoligaša iz Otočca. U 8. Kolu 1 HKL Velebit je pobijedio u Osijeku domaćina Kandita rezultatom 6:2 ili 73 čunja razlike. Od samog početka Velebit je krenuo odlično u utakmicu i držao prednost u čunjevima do samog kraja. Mora se istaknuti da Velebit punih sedam godina nije slavio u Osijeku na zahtjevnoj kuglani na Pampasu. Otočki kuglači učvrstili su se na sredini prvoligaške ljestvice.
U idućem kolu u Otočac dolazi jedna od najboljih hrvatskih momčadi Grmoščica iz Zagreba, koja je u ovom kolu pobijedila prvaka Zaprešića. U svojim redovima imaju jednog od najboljih hrvatskih igrača Damira Fučkara i niz odličnih igrača tako da u subotu u 15 sati otočka publika će zasigurno uživati u vrhunskoj utakmici gdje pobjednik se neće sigurno odlučiti do samog kraja utakmice.
I druga momčad Velebita koja nastupa u 2 HKL ovaj vikend odigrala je u Bakru protiv domaćina Zlobina i odigrala 4:4 i osvojila bod, a u nedjelju u 11 sati igra protiv najbolje momčadi druge lige Mostanja iz Karlovca također na novoj kuglani u Otočcu .

KK VELEBIT