NK KRK DANAS U TRNJU Tomislav Lopac: Čeka nas teška utakmica ali igramo na pobjedu!

Nogometaši Krka u nedjelju (13) u Trnju igraju utakmicu 8. kola Treće lige – Zapad.

U 7. kolu Krk je doživio prvi poraz ove sezone, Dugo Selo pobijedilo (2:1) je na krčkom travnjaku tri dana nakon što se Krk plasirao u osminu finala Kupa pobjedom (1:0) protiv Cibalije.

– Atmosfera uoči utakmice protiv Trnja je dobra, nije bila loša ni nakon prvog poraza. Ne mogu reći da smo očekivali poraz, ali se poraz mogao dogoditi nakon desete utakmice u 34 dana. Najnezadovoljniji poslije poraza sam bio ja! Kada se vratiš i izjednačiš na 1:1, ne smiješ onako primiti gol u 85. minuti! To me najviše zasmetalo, više nego da smo izgubili 0:2. Igrači se su odmorili, jedino je Frančišković upitan za nastup, svi su ostali spremni, kaže trener Tomislav Lopac.

Trnje je spada u krug momčadi iz gornjeg dijela ljestvice?

– U srijedu sam gledao zaostalu utakmicu 6. kola između Trnja i Vinogradara. Utakmica je bila tvrda, čvrsta, Vinogradar je pobijedio (2:0, op. a.) samo zbog toga što ima veću individualnu kvalitetu. Igrale su dvije fizički spremne ekipe, Trnju je nedostajalo nekoliko igrača. Vidi se ruka iskusnog trenera Milivoja Bračuna, ozbiljna su momčad. Čeka nas teška utakmica.

Slijedi li povratak pobjedama?

– U svakoj utakmici protiv svakoga protivnika igramo na pobjedu!

I protiv Osijeka u Kupu 31. listopada?

– I u toj utakmici! Ali ima vremena razmišljati o toj utakmici!

(S.C.)