NOVO U TURISTIČKOJ PONUDI LIKE U Gračacu otvoren paintball i streljački centar “Lički sokol”

U Gračacu je danas otvoren paintball i streljački centar “Lički sokol”. Projekt je to mladog poduzetnika iz Zadra Krešimira Budiše koji je ovom investicijom obogatio turističku ponudu Like. Centar je napravljen po svim pravilima struke sa visokokvalitetnim terenima kapaciteta do 50 ljudi.

 

Uz stručni tim na otvorenju su prisustvovali Državni tajnik ministarstva turizma Tonči Glavina, zamjenici župana Zadarske županije Šime Vicković i Šime Mršić, načelnica Gračaca Nataša Turbić, predstavnici TZ-ova Posedarje i Obrovac Iva Jukić i Dragan Župan , Tomislav Kovačević iz LAGA Lika, predstavnici udruga, turističkih agencija i privatni iznajmljivači.

“Kroz Gračac sam često samo prolazio na putu za Zagreb i smatrao sam da ovaj kraj ima veliki potencijal. Odlučio sam pokrenuti prvu i drugačiju turističku ponudu u ovom kraju. Ovaj kraj ima 25 minuta do mora, te 45 minuta do 5 nacionalnih parkova i parkova prirode – a mi smo svojevrsni pioniri s prvim izdanim rješenjem o pružanju usluga u turizmu na prostoru Općine Gračac – inače prostorno najvećoj općini u RH. Potencijali teambuildinga i adrenalinskog turizma u ovom kraju su zapravo gotovo neograničeni “, kazao je Budiša.

„Kad je Krešo došao u moj ured prošle godine mislila sam da je nemoguće da ćemo danas vidjeti ovakve rezultate. Izuzetno nam je drago da mladi ljudi pokreću nove poslovne priče u Gračacu. Zadnjih godina sve više turista koristi ovaj pravac na putu do svoga odredišta. Ovakav turistički sadržaj je svakako nešto što nam treba i što pozdravljamo, istaknula je načelnica Gračaca Nataša Turbić.

(OG/znet.hr)