ODLUKA GRADSKOG VIJEĆA Obavijest roditeljima osnovaca u Otočcu za besplatne udžbenike – ovdje preuzmite upute i zahtjev!

Nakon što je amandmanima većina u Gradskom vijeću Grada Otočca  – HDZ- HSP – HSLS osigurala sredstva za besplatne udžbenike za učenike Osnovne škole Otočac, prenosimo obavijest Osnovne škole Zrinskih i Frankopana Otočac:

“Obavještavaju se roditelji sa područja Grada Otočca (naselja Brlog, Brloška Dubrava, Čovići, Dabar, Doljani, Drenov Klanac, Glavace, Gorići, Hrvatsko Polje, Kompolje, Kuterevo, Ličko Lešće, Lipovlje, Otočac, Podum, Ponori, Prozor, Staro Selo, Škare, Ramljani, Sinac i Švica, čija djeca će u školskoj godini 2018/2019. pohađati osnovnu školu (učenici od 1. do 8. razreda) da će Grad Otočac financirati nabavku udžbenika za osnovnu školu.

Mole se roditelji da sami odaberu ovlaštenog prodavača kod kojeg će kupiti obvezne udžbenike i radne bilježnice (Grad ne financira  nabavku bilježnica i školskog pribora), a nakon što roditelji plate udžbenike, uz Zahtjev za financiranje nabavke udžbenika, pored ostale dokumentacije, obavezno moraju  priložiti račun R-1 kako bi im trošak nabavke obveznih udžbenika bio refundiran.

Popunjen Zahtjev za financiranje nabave udžbenika sa pripadajućom dokumentacijom dostavlja se u Ured gradonačelnika, Ulica kralja Zvonimira 10 kod pročelnice Anke Atalić najkasnije do 1. listopada 2018. godine.

Katalog obveznih udžbenika i obrazac Zahtjeva za financiranje nabavke udžbenika bit će dostupni na mrežnim stranicama Grada Otočca i Osnovne škole Zrinskih i Frankopana Otočac.”

Priloženi dokumenti:

 ( OS Otočac)