15 C
Otočac
Utorak, 28 rujna, 2021

OHRABRENJE PUTNICIMA Marijan Kustić: “sućut i podrška našim prijateljima s Kosova”

Delegacija Hrvatskog nogometnog saveza, predvođena izvršnim direktorom Marijanom Kustićem, obišla je jučer neozlijeđene putnike iz autobusa u kojem je u nedjelju ujutro stradalo deset osoba.


Nesretni autobus prometovao je na relaciji Frankfurt – Priština te je u nedjelju ujutro sletio s autoceste kod Slavonskog Broda, a u prevrtanju je smrtno stradalo deset osoba, uz više od 40 ozlijeđenih.

Neozlijeđeni putnici zbrinuti su u pansionu Antonio, a danas ih je obišla delegacija Hrvatskog nogometnog saveza u kojoj su uz izvršnog direktora Marijana Kustića bili prvi dopredsjednik Saveza Ante Vučemilović-Šimunović, član Izvršnog odbora i predsjednik ŽNS-a Brodsko-posavskog Dubravko Galović i savjetnik predsjednika HNS-a Stjepan Merkaš.

foto: Arhiva HNS

Predstavnici Saveza razveselili su mlađe putnike prigodnim poklonima, dresovima hrvatske reprezentacije i nogometnim loptama.

“Izrazili smo sućut našim prijateljima iz Kosova zbog ove nezapamćene tragedije i svih izgubljenih života te želju za potpunim oporavkom svih ozlijeđenih u ovoj nesreći. Nogomet ima važnu društvenu ulogu spajanja naroda i zato smo svojim dolaskom željeli malo ohrabriti i dati podršku ljudima koji su srećom preživjeli ovu tragediju”, izjavio je izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić.

foto: Arhiva HNS

foto: Arhiva HNS

izvor: https://hns-cff.hr/news/22929/kustic-sucut-i-podrska-nasim-prijateljima-iz-kosova/