0 C
Otočac
Četvrtak, 28 siječnja, 2021

Open bike event dovodi Psihomodo pop u Novi Vinodolski

Tradicionalni susret motorista, Open Bike Event Novi Vinodolski, održat će se od petka, 29. travnja do nedjelje, 1. svibnja 2016. godine.

Open Bike Event svake godine privuče nekoliko stotina motorista iz cijele Hrvatske i inozemstva, a bikeri pokazuju s ponosom svoje skupocjene motore. Osim druženja bikera, na programu je i niz zabavnih manifestacija, koje privuku i brojne posjetitelje u Novi Vinodolski. “Law Riders” se u Novom Vinodolskom održava od 2003. godine. Organizator je Moto klub “Law Riders” Novi Vinodolski a manifestaciju podupiru i brojni sponzori.

 

U petak, 29. travnja 2016. okupljat će se motoristi u gradskoj luci uz piće dobrodošlice te River Sharks, Bad Bones i DJ Rabbit.

U subotu, 30. travnja, uz piće dobrodošlice, na programu je Moto defile, panoramska vožnja brodom, Mortadela cup, moto igre, Bad Bones, nastupit će Psihomodo pop, DJ Rabbit i održat će se Striptease.

U nedjelju, 1. svibnja, povratka motorista u svoja mjesta, održat će se slatki doručak. Sva događanja, osim Moto defilea, odvijat će se u gardskoj luci Novog Vinodolskog.

Uz brojne koncerte dio Open bike eventa biti će i moto defil, panoramska vožnja brodom, moto igre, striptiz te najveća mortadela u Hrvatskoj.