POKAZAO POŠTENJE PO TREĆI PUT! Darko Borić iz HAC-a Brinje i kolega vratili torbicu sa dokumentima i novcem!

Koliko je važno da u svakom poduzeću rade pošteni ljudi jer se poštenje/nepoštenje pojedinca promatra i kao poštenje/nepoštenje cijelog poduzeća pokazao je (treći put!) primjer HAC-ovog ophodara Darka Borića koji je jučer zajedno sa kolegom iz Daliborom Pavlovićem ophodnje Hrvatskih autocesta tehnička jedinica Brinje pronašao torbicu sa dokumentima na ime g. Martina Maršića, pronašao čovjeka preko faceboka te su mu danas njih dvojica vratili izgubljene stvari.

Prije dvije godine pisali smo kako su pošteni ophodari HAC Brinje Darko Borić i kolega vratili nalazniku izgubljeni novac i dokumente; prošle godine priča se ponovila i to opet sa istim nalaznikom jer je Darko Borić ponovo učinio isto ali sa drugim kolegom, Vladimirom Holjevcem, a Darkovo poštenje nastavlja se i ove godine.

Darko i njegovi kolege ophodari iz Tehničke jedinice HAC Brinje i ovim putem su pokazali da poštenje nema cijenu, a mi vjerujemo da ovakvo ponašanje cijeni i njihov poslodavac jer njihov postupak najviše dobrog govori upravo o HAC-u Brinje.

Bravo dečki!