PRIJAVITE SE! U Gospiću kreće besplatan outbound program za mlade!

8-dnevni program razvoja socijalnih i poduzetničkih vještina za mlade
Od 21. do 28. kolovoza 2019. Outward Bound edukacijski centar u Velikom Žitniku.
Hrvatska škola Outward Bound poziva Vas na sudjelovanje u 8-dnevnom programu razvoja socijalnih i poduzetničkih vještina za mlade. Program se temelji na metodama iskustvenog učenja u prirodi, a glavni dio sastoji se od višednevne ekspedicije.
„Osnaživanjem mladih za bolju budućnost“
Program se odvija u sklopu projekta„Osnaživanjem mladih za bolju budućnost“, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda i usmjeren je mladima od 18 do 29 godina.
Ovim dvogodišnjim projektom uključit ćemo ukupno preko 700 mladih iz cijele Hrvatske u različite aktivnosti neformalnog obrazovanja s ciljem razvoja njihovih kompetencija za cjeloživotno učenje, poboljšanja njihove zapošljivosti i poduzetničkih vještina, poticanje na mobilnost i aktivnu participaciju u društvu.
Program razvoja socijalnih vještina i vještina predvodništva
8-dnevni Outward Bound program s naglaskom na razvoj vještina predvodništva kao i poduzetništva održat će se od 21. do 28. kolovoza d 21. do 28. kolovoza 2019. u Outward Bound edukacijskom centru u Velikom Žitniku.
Na program se mogu prijaviti mladi od 18 do 29 godina starosti iz Hrvatske, a prednost u prijavi dajemo mladima koji nisu zaposleni niti se trenutno obrazuju.

Program će se održati u dvije grupe po 15 polaznika. Grupe će biti podijeljene prema starosti polaznika. Sa svakom grupom rade po dva licincirana Outward Bound instruktora.

Svi troškovi održavanja programa pokriveni su iz projektnog budžeta tj. sufinancirani iz Europskog socijalnog fonda. Jedini trošak polaznika programa je prijevoz do Gospića/Velikog Žitnika i nazad koji trebaju samostalno organizirati.

( TZ Gospić)