9.4 C
Otočac
Subota, 17 travnja, 2021

PROJEKT OŠ OTOČAC Otočki mali poduzetnici idu dalje!

U listopadu prošle godine naša škole uključila se u projekt LORA (Laboratorij održivog razvoja) sa školskim projektom Mali poduzetnik se krije u meni. Zbog nastale pandemije COVID-19 nismo u mogućnosti provoditi sve planirane projektne aktivnosti, već samo dio, a jedna od njih je promidžba. Za istu su se pobrinuli i članovi LORA projektnog tima iz Zagreba. Više o svemu pročitajte u nastavku.

Sastavni dio svakog projekta jest njegova promidžba. Na promidžbi našeg projekta Mali poduzetni se krije u meni radimo od samog početka. Redovito objavljujemo novosti o razvoju projekta na mrežnoj stranici škole, Instagram profilu izrađenom isključivo za promidžbu projekta, ali i na web stranici koju smo izradili za istu svrhu.  Aktivnosti koje provodimo možete redovito pratiti na sljedećoj poveznici.

https://mali-poduzetnik-os-otocac.weebly.com/

O promidžbi svih školskih projekta koje su izradile izabrane škole iz svake županije, brine se i LORA projektni tim iz Zagreba. O cijelom LORA projektu može se pročitati i redovito pratiti realizaciju svih školskih projekata na poveznici u nastavku.

Pratite nas i budite nam podrška.

                                                Voditelj projekta Mateja Posavi