2.9 C
Otočac
Srijeda, 2 prosinca, 2020

RASPRODAJA DRŽAVNE IMOVINE U ponudi čak 51 vozilo s cijenom nižom od 2000 kuna

Ove subote održava se već tradicionalna javna dražba vozila državnih institucija i trgovačkih društava u organizaciji TRCZ-a

Ovo izdanje aukcije dolazi u ‘Black Friday’ izdanju, a to znači da čak 51 vozilo kreće s početnom cijenom nižom od 2000 kuna. Pritom valja imati na umu da to nisu olupine, već vozni automobili koji su se prije nudili po nekoliko puta višim startnim cijenama.  Ponuda je poslovično šarolika i ide od JCB rovokopača, za koje vlada posebno velik interes, preko luksuznih vozila pa sve do praktičnih gradskih automobila, piše portal index.hr.

Predmete prodaje čini 207 predmeta dražbe. Od ostalih predmeta dražbe izdvojili bismo luksuzne Audi A4, Citroen C5, VW Passate, BMW X5, Opel Mokku, gradske automobile Opel Corse, DS3, Renault Clio, VW Polo kao i praktične električne skutere. Velika borba se očekuje i za ponudu radnih strojeva Županijskih cesta Zagrebačke županije (rovokopači, prikolice, kamioni). Mnogi zainteresirani već su se prijavili i iz inozemstva, od zemalja u okruženju pa sve do Poljske, kažu iz TRCZ-a.

 Cjelokupnu ponudu može pogledati na službenim stranicama TRCZ automobila.

( Index/ TRCZ)