15 C
Otočac
Subota, 13 kolovoza, 2022

RTL u 20:15 U “Večeri za 5” večeras kuhaju Gospićani!

U novom tjednu RTL-ova kulinarskog showa gledateljima će se predstaviti zanimljivi kandidati iz Gospića, koji su već pripremili najbolje recepte RTs kojima će se pokušati izboriti za titulu najboljeg domaćina tjedna.

Ivana Jovanović dolazi iz Gospića, po zanimanju je magistra fizioterapije te trenutačno radi kao glavna fizioterapeutkinja u bolnici, a uz to predaje u srednjoj medicinskoj školi. Iako zbog posla nema previše vremena za hobije, u slobodno vrijeme voli kuhati.

Josip Mudrovčić također dolazi iz Gospića te je po zanimanju magistar zaštite zdravlja, a radi kao fizioterapeut i kiropraktičar. U slobodno vrijeme voli putovati, more i kave s prijateljima. Opisuje se kao društvenu, iskrenu, otvorenu osobu koja se voli šaliti. U emisiju ‘Večera za 5 na selu’ prijavio se zbog druženja, ali i kušanja novih delicija.

Robert Srdić je diplomirani inženjer šumarstva iz Gospića koji ima različite hobije i interese. U slobodno vrijeme svira harmoniku, bavi se uzgojem životinja, voli skupljati starine i održavati običaje da se tradicija ne zaboravi. U RTL-ovu kulinarsku emisiju prijavio se zbog druženja i zabave pa jedva čeka upoznati kandidate, ali i kako bi gledateljima predstavio svoj kraj.

Jelena Jurčić je trgovkinja iz Gospića koja se opisuje kao prava Ličanka – druželjubiva, komunikativna i vesela. U emisiju ‘Večera za 5 na selu’ prijavila se da pokaže svoje kulinarske sposobnosti i upozna nove ljude. Obožava kuhanje te često priprema jela za svoju obitelj i prijatelje. Voli kontinentalnu, ali i mediteransku kuhinju te voli upoznavati nove okuse i isprobavati nove recepte.

Marijan Tomašić radi kao informatičar, dolazi iz Gospića i opisuje se kao mirnu i druželjubivu osobu otvorenu za nove stvari. Upravo se zato i prijavio u RTL-ov kulinarski show kako bi stekao novo iskustvo i poznanstva.

A kako kuhaju, doznajte od večeras od 20.15 sati na RTL-u!