15 C
Otočac
Petak, 9 lipnja, 2023

Tea Mlinarić, miss Ličko-senjske županije: “Vjerujem da će Senjani biti ponosni na mene”

Kao naša vjerna čitateljica, nova miss Ličko-senjske županije 2017. Tea Mlinarić podijelila je s nama svoje dojmove s ovogodišnjeg Izbora te privatne i poslovne planove. Iako samozatajna ljepotica, svjesna je činjenice kako s osvojenom titulom dolazi i određeno zanimanje javnosti. Naša je senjska ljepotica nosila revije na najvažnijim modnim manifestacijama u Hrvatskoj, Cro a porteru i Fashion hr-u. Naša ju je ekipa zatekla u pripremama za Fashion.hr i reviju Ane Marije Ricov.
Tea, čestitamo ti na osvojenoj tituli miss Ličko-senjske županije kojom si “zapala za oko“ mnogima koje zanima tko je senjska ljepotica? Prije svega, hvala vam. 17 mi je godina tek i pohađam srednju Građevinsku školu u Rijeci. Manekenstvom sam se počela baviti prije točno godinu dana, kada se sve ovo danas činilo kao san.
Po čemu ćeš, osim osvojene titule, pamtiti ovogodišnji „Izbor za miss Ličko-senjske županije“? Naravno da me titula miss veoma usrećila i to mi je velika čast. Najviše od svega pamtit ću onaj neopisiv osjećaj kada su me prozvali i proglasili miss.. No, cijelo događanje ostaje mi u lijepom sjećanju upravo zbog odlične ekipe s izbora i cura koje su se sa mnom natjecale, kao i svih poznanstava koje sam tamo stekla.
Kakav je Grad Gospić domaćin? Gospić je predivan grad simpatičnih i pristupačnih ljudi i odličan domaćin. Zaista sam se tamo ugodno osjećala. Iako je bilo dosta treme i nervoze, sve je dobro prošlo, lijepo smo se tamo proveli i zabavili a to je i najbitnije.
Imaš li podršku obitelji i prijatelja i koliko ti je to važno? Imam podršku obiju strana i to mi je jako važno budući da se od malih nogu želim baviti ovim poslom i to mi je jedan od glavnih prioriteta, naravno uz obrazovanje.

img_5087
Ima li naša Tea dečka? Hahaha,zanimljivo pitanje, ali nemam….kao što rekoh, trenutni prioriteti su mi škola i karijera a ljubav će, ja se nadam, doći sama od sebe.
Promoviraš li i na koji način, osvojenom titulom i svoj Grad? Koje ti sve mogućnosti po tom pitanju stoje na raspolaganju..? Naravno, trenutno imam velike planove za Senj, za sada, mogu vam samo otkriti kako su dobre ideje u pripremi i nadam se da će Senjani biti zadovoljni i ponosni. Puno je mogućnosti, budući da je titula miss koju sam nedavno stekla dosta važna i poznata širom Hrvatske i ostatka svijeta. Stoga uz samu promociju moga Grada putem raznih manifestacija, na kojima imam prilike sudjelovati, na raspolaganju mi stoje i razni mediji koje danas svi prate.

img_5088
Na kraju planovi za budućnost? Planovi su i dalje biti ustrajna i truditi se kako bih u ovom poslu što više postigla i za to se borim kao lavica. Mislim da će se sve ostalo poklopiti, a i da se ne poklopi za sve uvijek postoji neko rješenje.
Draga Tea, hvala ti i sretno!

img_5086