TZ Ličko-senjske županije prezentira ponudu županije na najvećem europskom sajmu za biciklizam!

Couple of mountainbikers looking at valley at Zgornja Radovna, Slovenia.

Turistička zajednica Ličko – senjske županije predstavlja se na sajmu Eurobike – Holiday on Bike, najvećem europskom specijaliziranom sajmu za biciklizam, koji se održava od 29. kolovoza u njemačkom gradu Friedrichschafenu.

Sudjeluje oko 1.350 izlagača iz 41 zemlje i 77.000 posjetitelja. Prva tri dana rezervirana su za poslovnu publiku, a zadnji dan, 2. rujna otvoren je za zaljubljenike u biciklizam. Turistička zajednica Ličko – senjske županije kroz projekt Lika Active (segment aktivnog odmora), objedinjuje i povezuje biciklističke i pješačke staze na cijelom području županije što je zasigurno privlačna mogućnost za goste koji sve više dolaze opremljeni za uživanje u prirodi, sa svojim biciklima i drugim sredstvima za aktivni odmor. Projekt je započet s naglaskom na biciklizam i pješačenje kao najčešće aktivnosti, a nastaviti će se kroz sve druge aktivnosti i sportove koji se obavljaju na otvorenom.

Uz sve nabrojano, treba naglasiti kako se na području Ličko – senjske županije održava i niz rekreativnih utrka u trčanju, brdskom trčanju, biciklizmu i slično, čime se dokazuje da je županija zasigurno destinacija za aktivni odmor, što gosti sve više prepoznaju.

(KIC:foto:lifeadventures.si)