U PETAK 17.05. U petak u BookCaffeu Paradiso predstavljanje knjige “Čudesna moć hormona”

U petak, 17. svibnja 2019. godine u 19 h pozivamo Vas u book cafe Paradiso da zajedno s nama:  

Izgubite višak kilograma – Zaustavite ispadanje kose – Zaštitite zdravlje srca – Osnažite kosti i mišiće – Prevenirajte degenerativne bolesti – Pobijedite kronični umor i nesanicu – Poboljšate raspoloženje – Ojačate slab libido – Učvrstite pamćenje Izglačate bore te Izliječite akne

Ovoga puta naša je gošća dr. Sanja Toljan, dr. med.  koja će nam predstaviti svoju najnoviju knjigu  Čudesna moć hormona. Dr. Toljan specijalizirala se za hormonsko nadomjesno liječenje od svjetskih priznatih stručnjaka u Europi i SAD-u. U svom radu primjenjuje napredne metode medicinske struke i uspješno ih prenosi na svoje mnogobrojne pacijente kako bi riješili probleme prouzročene hormonskom neravnotežom, prevenirali bolesti i preuranjeno starenje. Vlasnica je privatne poliklinike Orlando u Zagrebu gdje zajedno sa svojim timom pomaže mnogobrojnim pacijentima.

Ovo nije ženska knjiga. Nije ni self-help knjiga, nijenapisana nejasnim medicinskim rječnikom. Ovaknjiga objašnjava principe  jedne grane medicine koja uzima u obzir svu medicinsku znanost, ali je usmjerena na otkrivanje uzroka poremećaja injihovo balansiranje, tj. vraćanje tijela u ravnotežu. Ta se grana medicine zove anti-aging medicina ipovezana je s  produljenjem života, održavanjemnjegove kvalitete kao i sprečavanjem nastankabolesti.  Anti-aging medicina ne bavi se samoborama na licu, zapravo, bavi se borama na vašimstanicama, i kada izravnate bore na staničnoj razini, i koža je ljepša. Zato njega kože nema smisla ako se ne zaputite u dubinu.

Ljudsko biće je nedjeljivo, i ako ga ne liječite u ukupnosti, radite samo male pomake. Starenje ne možemo zaustaviti, nego njime možemo upravljati, tako da bude zdravo, veselo i optimistično. Ovo je knjiga koja je namijenjena ženama I muškarcima, koji prije svega gubitkom testosterona gubementalnu sposobnost i čvrstoću, samopouzdanje, te su skloniji kardiovaskularnim bolestima.

S nama će biti i još jedna gošća. Zapravo, više domaćica nego gošća, Blaženka Eror Matić, uspješna poslovna žena koja njegujući veze s rodnim krajem svim stanovnicima Gacke doline daje razlog da se itekako ponosimo ovom našom sugrađankom. Osim što je angažirana u svim aktivnostima za opstanak organizacije La verna, također je i voditeljica i predsjednica istoimene udruge za palijativnu skrb, te je velika podrška volonterima koji kroz nju djeluju. Osigurava da se svi projekti i aktivnosti odvijaju besprijekorno, te inicira nove projekte i partnerstva, a sve u svrhu zagovaranja potreba palijativnih bolesnika u društvu te ulogu društva u palijativnoj skrbi. Blaženka je i angažirana oko prikupljanja donacija, te na inovativne načine prikuplja sredstva za provedbu svih projekata i aktivnosti. U više navrata bila je nominirana za nacionalne nagrade iz područja volontiranja i dobrotvornog rada.

Kako to izgleda kad primiš više nego što od sebe daš te daje li ona zato što ima ili ima zato što daje?  Odgovore na ova i još mnoga druga pitanja potražite u petak zajedno s nama u book cafe-u Paradiso u 19 h. Osjećajte se dobro u vlastitom tijelu te krenite zajedno s nama u potragu za zdravljem.                                                                                       Bookcafe Paradiso Otočac

Izvor: sretno dijete.net/Biobalance.hr/Naturala.hr/Oscar.vcz.hr