15 C
Otočac
Utorak, 28 rujna, 2021

UKUPNO 81.575 SUDIONIKA Nogometaši GEO KOM iz Plitvica prvaci Plazma Sportskih igara mladih u kategoriji 2003 godište i mlađi!

Državna završnica Plazma Sportskih igara mladih održava se od 12. do 31. srpnja u Splitu. Više od 4 tisuće mladih amaterskih sportaša koji su izborili plasman u Split druži se i natječe sa svojim vršnjacima u deset sportskih disciplina. Plazma Sportske igre mladih najveća su sportska amaterska manifestacija u Europi i ove godine samo u Hrvatskoj okupile su 81.575 sudionika.

“Jako smo ponosni što unatoč svim okolnostima i ovu sezonu Plazma Sportskih igara mladih uspješno privodimo kraju. Sretni smo što smo uspjeli djeci pružiti mogućnost bavljenja sportom i socijalizaciju u trenucima kad su im najpotrebniji”, istaknuo je Zdravko Marić, predsjednik Plazma Sportskih igara mladih.

Plazma Sportske igre mladih su najveća amaterska sportska manifestacija u Europi koja ove godine slavi 25. godišnjicu koju će obilježit velikom ceremonijom 20. kolovoza u Splitu. Uz svečani program u Hrvatskom domu, na Prokurativama će se održati revijalna nogometna utakmica svjetskih nogometnih zvijezda i dužnosnika predvođeni Aleksanderom Čeferinom, predsjednikom UEFA i ambasadorom Igara.

Izvor: https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/hrvatska/4075144/plazma-sportske-igre-mladih-hrvatska-ima-prvakinje-i-prvake-u-nogometu/