VOLITE RONJENJE? Ovaj vikend besplatno naučite roniti u srcu Gospića uz instruktore ronjenja!

Zagreb,19.05.2015.,- humanitarna manifestacija Pogled u plavo - promocija Hrvatske kroz ronjenje održava se peti put zaredom. Manifestacija Pogled u plavo svake godine u sklopu svojih aktivnosti pomaže humanitarno potrebitima, a ove godine prikupljena sredstva idu Udruzi oboljelih od pluæne hipertenzije Plava krila. Foto: Mario CUZIC/ZNA.HR

Projekt „Pogled u plavo“ ovaj vikend dolazi u Gospić.  Cilj projekta  je promovirati Hrvatsku kroz ronjenje, ljepote hrvatskog podmorja i ponude u ronjenju, a jedini je hrvatski ronilački projekt koji spaja sigurnost u ronjenju, promociju, edukaciju, ekologiju i podvodnu izložbu ovaj vikend dolazi u Grad Gospić na Trg Stjepana Radića. Grad Gospić i Turistička zajednica grada Gospića omogućili su svim zainteresiranim posjetiteljima manifestacije da besplatno zarone pod punom ronilačkom opremom uz stručno vodstvo instruktora ronjenja i na unutarnjim stranicama bazena pogledaju podvodnu izložbu fotografija poznatog hrvatskog podvodnog fotografa Marjana Radovića. Mogućnost ronjenja imaju svi od starosti 5 godina pa nadalje. Manifestacija se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske.

Besplatna probna ronjenja bit će omogućena za sve posjetiteljedva dana, 09. lipnja 2018. god. u periodu od 10:00h do 24:00h i 10. lipnja 2018. god. u periodu od 10:00 do 18:00hna glavnom gradskom trgu u Gospiću.

(KIC/foto:zna)