ZAPOŠLJAVA 18 OSOBA Trgovački lanac Tommy otvorio maksimarket u Gračacu!

Danas je trgovački lanac Tommy otvorio renovirano i prošireno prodajno mjestu u Gračacu.

Maximarket Tommy Gračac suvremeno je i funkcionalno opremljen, kako bi kupcima osigurali poseban doživljaj kupovine, uz standardno povoljne cijene koje kontinuirano nudimo. Površina korisnog prostora premašuje 540 metara četvornih sa velikim brojem parkirnih mjesta za kupce. Ponudu maximarketa karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno ističemo odjele gastronomije, voća i povrća, delikatese i pekarstva sa dnevno svježom ponudom.

U maximarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentiranost ka održivom razvoju i očuvanju okoliša. Ova investicija Tommy-ja rezultirala je zapošljavanjem ukupno 18 djelatnika. Politikom kontinuirane ekspanzije prodajna mjesta Tommy-ja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude.

U okviru aktivnosti društveno odgovornog poslovanja, a prigodom otvorenja maximarketa, Tommy je u koordinaciji s lokalnom upravom dodijelio novčanu Tommy je darovao 5000 kn za turnir Marijo Majstorović Miki.

(A.P.)