Utorak, 21 svibnja, 2024

Istrčano 137 km od ukupno 243 km ultramaratona od Plitvica do Aržana, prve dvije etape trčala i jedna dama!

Jučer su ultramaratonci  iz AK Plitvice završili drugu od ukupno četiri etape ultramaratona Plitvice-Aržano od Gračaca do Knina i time istrčali ukupno 137 kilometara. Na prve dvije dionice pratila ih je i jedna dama – Danijela iz Zagreba koja će nakon prijelaznog roka postati i punopravna članica AK Plitvice ali koja zbog obaveza nije u mogućnosti trčati ultramaraton do cilja.

Kako bi ih podržali jučer su se na zadnjih pet kilometara do cilja u Kninu maratoncima pridružili prijatelji iz AK Knin a umorne maratonce najviše su razveselili mališani koji su ih dočekali u cilju. Već danas maratonci kreću na treću, pretposljednju etapu ultramaratona dugu 68 km na relaciji Knin – Sinj. 

Podsjetimo, ovaj maraton osim što je memorijalan ima i svoj humanitaran karakter u kojem svatko može pomoći u liječenju malenoga Jana.

Ako se želite pridružiti ovoj plemenitoj inicijativi i time pomoći u liječenju Jana, možete poslati e-mail ocu (koji je vlasnik zaštićenog računa za liječenje djeteta) na adresu: anterukavina0@gmail.com te kopiju tog e-maila na Atletski klub Plitvice: info@akplitvice.hr 

Podaci za uplatu Vašeg kilometra i donacije su:

Primatelj: Ante und Marija Rukavina

IBAN: DE94 7315 0000 1002 6577 06

BIC: BYLADEM1MLM

Svrha uplate- Spende Für Jan

PayPal- https://www.paypal.me/RukavinaAnte

(AKP/ID)