0 C
Otočac
Četvrtak, 28 siječnja, 2021

Kupi vaučer za PP Grabovača i iskoristi ih bilo kad u naredne 3 godine!

PP Grabovača u suradnji sa agencijom Pointers Travel osmislila je povoljnije ulaznice – vaučere – za PP Grabovača koji se mogu iskorisriti bilo kada u naredne tri godine. Da se radi o vrijednom području koje svakako treba posjetiti pokazuju i slijedeći podaci:
– Jedini pećinski park u Europi
– Na relativno malom području nalaze se 34 speleološka objekta
– Špilja je duga 345 metara, a obilazak s vodičem traje oko sat vremena 
– Na području parka evidentirana je velika georaznolikost te su na malom prostoru skupljene sve one značajke koje Liku čine posebnom hrvatskom regijom i posebnom regijom krša Dinarida
– U ponudi parka osim posjeta špilji Samograd, jednoj od prvih turističkih špilja u Hrvatskoj, su i tri poučne staze različite tematike, duljine i intenziteta hodanja; dječja igrališta; vrt s ličkim, ljekovitim i jestivim biljem; panoramski vidikovac sa šumskim orguljama; biciklističke staze i brojni drugi sadržaji.
– Netaknuta priroda, speleološki muzej na otvorenom 
– Mali broj posjetitelja, osobni pristup svim posjetiteljima
  • Cijena vaučera I: 16.75 € Vaučer I vrijednost: 22.33 €
  • Cijena vaučera II: 9.85 euraVaučer II vrijednost: 13.14 €
Vaučer I uključuje:

* Ulaznice za špilju Samograd, 2 x odrasli + 2 x maloljetna djeca, svako drugo maloljetno dijete je besplatno

Vaučer II uključuje:

* Ulaznice za špilju Samograd, 2x za odrasle 

Nakon kupnje nekih od ovih vaučera, poslat ćemo vam kod e-poštom koji je potrebno pokazati u objektu prije kupnje. Imate pravo na korištenje ovog kupona u roku od godine dana od trenutka kupnje.
  • Tijekom kupnje nekih od ovih kupona morate izabrati datum i broj ljudi. Ne brinite, ne morate odabrati nijedan datum, a o broju ljudi možete odabrati samo 1, ako želite 1 vaučer. Hvala na razumijevanju. Ako imate bilo kakvih pitanja, ne ustručavajte se kontaktirati nas na pointers.mainoffice@gmail.com

( PP Grabovača)