Obavijest HZZ-a Gospić o načinu rada sa korisnicima

Obavijest o načinu kontakta s korisnicima usluga Hrvatskog zavoda za zapošljavanjePodručnog ureda Gospić

Kako bismo ograničili širenje infekcije Coronavirusom COVID-19, molimo Vas da naš Područni ured u Gospiću i ispostave posjećujete samo u slučaju nužde od 07-15h. Preporučujemo da koristite druge prikladne kanale za komunikaciju i poslovanje sa Zavodom koje u nastavku navodimo.

Nezaposleni i tražitelji zaposlenja

Informacije o prijavi u evidenciju nezaposlenihkao i podnošenju zahtjeva za ostvarivanje prava na novčanu naknadu nezaposlenim osobama u okolnostima uzrokovanima epidemijom dostupne su na stranici www.hzz.hr gdje je popis potrebne dokumentacije koju trebate poslati na adresu prijava.Gospic@hzz.hr ili regularnom poštom. Sve potrebne informacije možete dobiti na telefone Područnog ureda i Ispostava koji su objavljeni na navedenoj web stranici www.hzz.hr.

Poslodavci za prijavu potreba za radnicima

Pozivamo Vas da šaljete prijave potreba za radnicima putem obrasca objavljenog na web stranici HZZ-a, na email HZZ.Gospic@hzz.hr ili objavi.oglas.gospic@hzz.hr , te da komunicirate putem  telefona Područnog ureda i Ispostava  čiji brojevi su objavljeni na www.hzz.hr te regularnom poštom.

Također prijave i dalje možete slati putem portala Burza rada.

Do daljnjega su obustavljene sljedeće aktivnosti:sve vrste grupnih programa i radionica, obrazovanje nezaposlenih, individualne konzultacije i savjetovanja.
Pozivamo vas da pratite informacije objavljene na našem webu i društvenim mrežama HZZ-a (FacebookLinkedInTwitter), a o daljnjim aktivnostima u vezi traženja posla sve nezaposlene osobe pravodobno će kontaktirati savjetnici za zapošljavanje.

U Gospiću 09.04.2020.g​​​​​​​Predstojnica

​​​​​​​​​Anita Pocrnić-Radošević