Utorak, 21 svibnja, 2024

Obilježen Dan Osnovne škole Luke Perkovića u Brinju

Danas 07. lipnja tradicionalno je obilježen dan Osnovne škole Luke Perkovića u Brinju. Prisutne goste, zaposlenike i učenike škole okupljene na svečanoj priredbi pozdravila je ravnateljica Ivana Rajković. Ravnateljica se zahvalila učenicima, učiteljima i roditeljima na još jednoj uspješnoj školskoj godini. Isto tako ravnateljica se zahvalila Ministarstvu obrazovanja, Ličko – senjskoj županiji i Općini Brinje na podršci i financijskoj pomoći bez koje Osnovna škola u Brinju ne bi ostvarila navedene uspjehe. Također ravnateljica je navela kako se svaki trud i rad isplati te je najuspješnijim učenicima i njihovim mentorima podijelila priznanja.

Nakon pozdrava ravnateljice prisutne je pozdravila dožupanica gospođa Jasna Orešković Brkljačić koja je iskazala zadovoljstvo radom i uspjehom Osnovne škole Luke Perkovića u Brinju te dodala kako će Ličko – senjska županija i dalje podupirati rad škole u Brinju. Prisutne je pozdravio i općinski načelnik gospodin Zlatko Fumić te je naveo da je zadovoljan uspjehom Osnovne škole Luke Perkovića u ovoj školskoj godini. Načelnik je rekao da Općina Brinje čini sve što je moguće kako bi se unaprijedila kvaliteta obrazovanja u Osnovnoj školi u Brinju te je naveo kako Općina Brinje radi na projektu izgradnje sportske dvorane u Križpolju.

Nakon uvodnih pozdrava i govora imali smo priliku vidjeti glazbeno, plesno i recitatorsko umijeće učenika Osnovne škole Luke Perkovića. Bogato osmišljenim programom učenici su zabavili sve prisutne uz recitacije, glazbeni program i ples koji su uvježbali sa svojim učiteljima.

(Tekst/foto: FaceBook Općina Brinje /OB/ID)