15 C
Otočac
Subota, 13 travnja, 2024

Sutra se na Plitvicama održava tradicionalni Memorijalni Kickboxing Kup “Josip Jović”

U subotu, 30.03.2024. godine, održati će se tradicionalni Memorijalni Kickboxing Kup “Josip Jović” u Športsko-rekreacijskom centru Mukinje. Ovaj spektakularni događaj organiziraju kickboxing klub “Škorpion” u suradnji s Udrugom “Tigar” 90/91 Rakitje i Ustanovom za sveobuhvatnu skrb branitelja “Tigrovi”, uz podršku Nacionalnog parka Plitvička jezera i Turističke Zajednice Općine Plitvička jezera.

Natjecanje će se održati u novouređenom Športsko-rekreacijskom centru “Mukinje“, smještenom odmah ispod istoimenog skijališta. Ovaj moderni sportski kompleks, nedavno obnovljen, pruža idealne uvjete za ovakav sportski događaj. S tri tatami borilišta koja će biti postavljena u sportskoj dvorani, multimedijalnom dvoranom te teretanom i fitness centrom, “Mukinje” su postale epicentar sportskih aktivnosti na području Plitvičkih jezera.

Tradicionalni memorijalni kickboxing kup „Josip Jović“ 

SUBOTA, 30.03.2024. GODINE U 08:00
ŠPORTSKO-REKREACIJSKI CENTAR MUKINJE

Tradicionalni memorijalni kickboxing kup „Josip Jović“

Kickboxing kup će okupiti vrhunske natjecatelje iz različitih kategorija, a publika će imati priliku uživati u borbi i vještini sportaša. Ova manifestacija ne samo da promovira sport i zdrav način života, već ima i poseban emotivni naboj. Tradicionalno se održava u spomen na redarstvenu akciju na Plitvicama ’91, poznatiju pod nazivom “Krvavi Uskrs“, te kao pijetetna počast prvoj žrtvi Domovinskog rata, Josipu Joviću, koji je hrabro položio svoj život za Hrvatsku.

Uz sportski aspekt, ovaj događaj ima i važnu kulturnu dimenziju. Okruženje Nacionalnog parka Plitvička jezera, prirodne ljepote i povijesna značajka mjesta dodatno pridonose posebnom doživljaju za sve sudionike i posjetitelje.

Očekuje se da će ovaj kickboxing kup privući veliku pozornost medija. Putem pisanih medija, sportskih portala i lokalnih radijskih postaja, događaj će biti široko popraćen na području Ličko-senjske i Karlovačke županije. Uz to, izravan prijenos putem Live Stream kanala omogućit će gledateljima širom regije da prate sve borbe uživo, dok će se na video zidu u sportskoj dvorani emitirati cijeli događaj.

Ovim putem pozivamo sve ljubitelje borilačkih sportova i one željne vrhunske sportske zabave da nam se pridruže na ovom nezaboravnom događaju. Memorijalni Kickboxing Kup “Josip Jović” obećava uzbudljive borbe, nezaboravnu atmosferu i priliku da zajedno odamo počast hrabrim junacima Domovinskog rata.