Srijeda, 24 srpnja, 2024

U Gospiću 10.7. ne propustite svjetlosnu simfoniju, Giulianov koncert i Rimac Neveru!

Na Teslin rođendan, 10. srpnja 2024. godine svi koji to žele moći će uživati u bogatom programu koji počinje u Teslinom rodnom Smiljanu ( MC Nikola Tesla) u 12,00 sati okruglim stolom pod nazivom „ Teslin toranj čovječanstvu” a u također u Smiljanu od 21,30 sati moći ćete pogledati predstavu  “Tesla – puni krug” u izvedbi Tvornice lutaka Zagreb u suradnji sa Udrugom Mreža Nikola Tesla – Nikola Tesla network.

KONCERT GIULIANA I DIKTATORA 

Od 20,30 sati na Trgu Stjepana Radića počinje Tesla Power of Lights show u sklopu kojeg će biti osvijetljene sve zgrade u Gospiću u kojima je boravio ili djelovao Nikola Tesla ili koje nose njegovo ime a posjetitelje očekuje i  svjetlosni laser show, vodeni zid sa projekcijama, bogata ugostiteljska ponuda i koncert Giuliana& Diktatora.

Organizatori su se posebno potrudili osigurati bogat sadržaj za djecu pa će tako oni najmlađi moći uživati u svjetlosnim u NEON playground – parku za djecu i glow wall dječjem igralištu.

U GOSPIĆ STIŽE RIMČEVA NEVERA

Zasigurno najveća atrakcija ovogodišnje “Tesla Power of Lights” manifestacije bit će prvi svjetski serijski električni hiperautomobil –Rimac Nevera –  jurilica od 1914 konja, s najbržim ubrzanjem među automobilima koji su danas u produkciji – do 100 km/h za ispod dvije sekunde i do 300 km/h za samo 9,3 sekunde,  koji će biti izložen na Trgu Nikole Tesla od 17,00 do 23,00 sata.

U večernjim satima Rimčeva Nevera biti će prigodno osvijetljena a svi koji to žele mogu ekskluzivno vidjeti automobil uživo i fotografirati se sa ovim svjetskim čudom hrvatske proizvodnje.

(TPOL/ID)