18.9 C
Otočac
Subota, 19 rujna, 2020

VEČERNJI LIST Plitvička jezera su ‘zlatna koka’ za brendiranje cijele Like

Kovačević naglašava da turistička sezona još uvijek traje, obnavljaju se četiri hotela, od toga jedan hotel „Plitvice“ koji je danas dvije zvjezdice, a biti će nakon investicije pet zvjezdica, no pri tome vode računa o očuvanju svjetske baštine.

U subotu održana je, u hotelu Jezeru na Plitvičkim jezerima, konferencija Hrvatske akademske zajednice (HAZ) o održivom razvoju turizma i podizanje svijesti o važnosti društveno odgovornog poslovanja na primjeru Nacionalnog parka Plitvička jezera. Na panelu konferencije, posvećene temi društveno odgovornog poslovanja kao preduvjet održivom razvoju turizma, govorili su pomoćnik ministra turizma Robert Pende, ravnatelj ustanove Nacionalnog parka Plitvičkih jezera Tomislav Kovačević, poduzetnik u kamping turizmu i član Turističkog vijeća RH Ivica Tafra i direktor sektora za naplatu cestarina Hrvatskih autocesta Ivan Ribičić.

Pročitajte više na: https://m.vecernji.hr/vijesti/plitvicka-jezera-su-zlatna-koka-za-brendiranje-cijele-like-1366553 – m.vecernji.hr