15 C
Otočac
Subota, 24 veljače, 2024

Ženski kuglački klub Plitvice: Priznanje za najbolji ženski klub Ličko-senjske županije za 2023. godinu

“Dan sporta Ličko-senjske županije”, održan 9. veljače 2024. godine, donio je veliko priznanje Ženskom kuglačkom klubu Plitvice. U sklopu svečanosti, koju je organizirala Zajednica sportova Ličko-senjske županije, klub je ponosno primio nagradu za najbolji ženski sportski klub u regiji za 2023. godinu.

Kroz godine, Ženski kuglački klub Plitvicekontinuirano se ističe svojim izuzetnim doprinosom sportskoj zajednici. Kvaliteta njihovih sportašica, njihova posvećenost treningu i iznimno sportsko dostignuće čine klub nezaobilaznim dijelom lokalne sportske scene. Ova nagrada ne samo da prepoznaje sportski uspjeh kluba već i postavlja visoke standarde za druge sportske kolektive u maloj općini.

Biti najbolji ženski klub u Ličko-senjskoj županiji predstavlja posebno dostignuće za skupinu vrijednih sportašica u našoj maloj općini kao što je naša. To ne samo da unaprjeđuje sportski identitet lokalne zajednice već i pruža inspiraciju mladim generacijama sportašica koje sanjaju o postizanju sličnih visina. Ženski kuglački klub Plitvice postao je simbol izvrsnosti u sportu, dokazavši da strast, rad i zajedništvo mogu dovesti do iznimnih rezultata čak i u manjim sredinama.


Za sve najnovije vijesti, rezultate i uzbudljive trenutke naših kuglačica iz kluba “Plitvice”, zapratite njihovu službenu Facebook stranicu. Ondje možete prvi saznati o njihovim utakmicama, postignućima i događanjima. Budite dio kuglačke zajednice kluba “Plitvice” i podržite ih na putu prema vrhu prvenstvene ljestvice. Vaša podrška znači im sve! 🎳