Utorak, 30 travnja, 2024

NEŠTO SASVIM POSEBNO Večeras u Senju modna revija mladog riječkog cvjećara Ante Jurkovića!

Večeras se u Senju održava jedna sasvim posebna revija. Na trgu Cilnica s početkom u 20:30 moći će se pogledati pogledati kreacije i kolekciju woodfashionstore iz Senja,te se zabaviti uz goste iznenađenja.

Program će voditi Ivana Grabar, a posebnost kolekcije je što su haljine napravljene od kvalitetnog svilenog cvijeća,za sada su haljine extravagantne uskoro ce biti i modela koji ce se moci nositi svakodnevno.

Kolekciju će nositi stvarne žene Daniela Gračan nekadašnja kraljica Hrvatske te kćer Ema Gračan aktualna kraljica Hrvatske, dr.Vivian Jurković, Antonella Malis operna pjevačica, Zdenka Laser, Tatijana Medanic.

Simpatični 22-godišnji cvjećar Ante Jurković već sa 18 godina otvorio je malu cvjećarnu na Krimeji. Od malena živi okružen cvijećem i teži postati najpoznatiji u svijetu u tom poslu. “Zanat” je učio od svoje pokojne bake Nade, koja je još davnih dana imala najpoznatiju cvjećarnu u Senju. Upravo je s njom zavolio rad sa cvijećem. Posao je potom preuzela Antina mama Ivana, koja ga i dan danas nadgleda i pomaže mu pri realizacijama svih njegovih “ludih” ideja.

(A.P.)