Utorak, 30 travnja, 2024

Baška Voda šampion je jadranske, a Otočac kontinentalne Hrvatske

Značaj turizma općenito za Hrvatsku i hrvatsko gospodarstvo neću niti spominjati, a mi smo u Večernjem listu, kao odgovornom mediju, ponekad i kritični jer gospodarstvo ne bi smjelo biti toliko ovisno o jednoj djelatnosti, ali i dalje nastojimo da taj turizam bude što kvalitetniji i bolji, rekao je Mislav Šimatović, pomoćnik glavnog urednika Večernjega lista.

Baška Voda na Jadranu i Otočac u kontinentalnoj Hrvatskoj šampioni su Turističke patrole Večernjeg lista 2020. godine, po svemu posebne, teške i komplicirane, nikad izazovnije za hrvatski turizam. Najbolji restorani, nagrađeni Večernjakovim zvjezdicama su Leut iz Cavtata i Little Italy iz Daruvara. Svečanost dodjele nagrade održana je u ponedjeljak u Baškoj Vodi, “između Biokova i mora, između jave i snova, u srcu Dalmacije gdje je davno zapisano da umorni ozdravljuju”, kako su se nam se predstavili domaćini. 

Pročitajte više na: https://m.vecernji.hr/lifestyle/baska-voda-sampion-je-jadranske-a-otocac-kontinentalne-hrvatske-1437902?utm_source=Facebook&utm_medium=Status&utm_content=1437902&utm_campaign=FB+page+statusi&fbclid=IwAR16Uiy0nA2Njph2W6m3nGh1M6WwJ6p9cI8ugZhYELafcLpg7xyPBOgHDVw– m.vecernji.hr