NAKON 6 GODINA Grad Senj raspisuje natječaj za 20 učeničkih i studentskih stipendija!

10. listopada 2018. u Uredu gradonačelnika grada Senja održana je tiskovna konferencija na kojoj je gradonačelnik grada Senja Sanjin Rukavina najavio raspisivanje Natječaja za dodjelu stipendija učenicima i studentima s prebivalištem na području grada Senja. Istoj su prisustvovali zamjenik župana Ličko-senjske županije Vice Nekić, savjetnik-koordinator za kulturu i društvene djelatnosti u Jedinstvenom upravnom odjelu grada Senja Mislav Bilović te predstavnici medija.

Stipendije se dodjeljuju učenicima i studentima s prebivalištem na području grada Senja tijekom redovitoga srednjoškolskog obrazovanja, redovitoga sveučilišnog i stručnog studija za školsku odnosno akademsku godinu 2018./2019. Mjesečni iznos stipendije tijekom redovitog srednjoškolskog obrazovanja za učenike iznosi 650,00 kuna, dok mjesečni iznos stipendije za studente iznosi 1.000,00 kuna. Stipendije će se davati prema kriterijima uspjeh u školovanju, socijalni status, deficitarnost zanimanja i posebne prilike. Dodijelit će se ukupno 20 stipendija. Tako Grad Senj nakon 6 godina osigurava sredstva za stipendije iz vlastitoga proračuna.

Natječaj sa svim potrebnim obrascima bit će objavljen na mrežnim stranicama Grada na adresi www.senj.hr u srijedu, 10. listopada 2018. godine.

GRAD SENJ