POTPISAN UGOVOR Ministarstvo graditeljstva sufinancirat će projekte u Općini Gračac!

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja danas je dodijelilo Odluke o sufinanciranju projekata u Zadarskoj županiji među kojima je i Općina Gračac.

U Općini Gračac pristupit će se sanaciji nerazvrstanih cesta, a pomoć pri uređenju okoliša, javnih i zelenih površina pružit će i projekt Javnih radova koji su već započeli s radom. Program traje 6 mjeseci a preko istog je zaposleno 10 ljudi koji su bili dugotrajno nezaposleni.

Jedan je to u nizu projekata koji provodi ova općina a kojima je cilj zapošljavanje nezaposlenih i ulaganje u infrastrukturu i uređenje okoliša: “S obzirom da smo najveći po površini u RH, pretpostavljam da je normalno da točno toliko više imamo potreba i zahtjeva. Javni radovi uvijek imaju što raditi kod nas, vrijedni su i ništa im nije teško. Napravit ćemo mi dosta posla.!” -ističe načelnica Nataša Turbić te zaključuje: “Što se tiče cesta, potrebe su velike, ovim projektom ćemo sanirati nekoliko a to je kap u moru. Nastavit ćemo i dalje raditi sukladno potrebama i svojim mogućnostima!”.

(OG)