UKLJUČITE SE I OSVOJITE NAGRADE! Otvorene prijave za najuređeniju okućnicu u Brinju!

Turistička zajednica Općine Brinje poziva sve građane s područja Općine Brinje da se uključe u 4.akciju uređenja okućnica pod nazivom

„Cvijet za ljepši okoliš“

U navedenoj akciji ocjenjivat će se sveukupna uređenost okućnica privatnih kuća prema kriterijima: cvjetnost, orginalnost, raznovrsnost sadnog materijala, čistoće i održavanja okućnice te održavanje fasade i ograde.
Akcija će se provoditi u vremenskom razdoblju od 13.06.2018. do 15.07.2018.
U akciju se mogu uključiti i dobitnici nagrada u 2017. godini pod uvjetom da su okućnice uređene na inovativan i drugačiji način u odnosu na godinu u kojoj su osvojili nagrade.
Ocjenjivanje će, prema Pravilniku, provoditi Povjerenstvo Turističke zajednice Općine Brinje, a za prva tri mjesta s bodovne liste predviđene su novčane nagrade u iznosima:

  1. mjesto – 700,00 kn
  2. mjesto – 500,00 kn
  3. mjesto – 300,00 kn

Pozivamo sve građane da se odazovu ovoj akciji koja će naše okruženje učiniti ljepšim i plemenitijim.
Prijave za izbor mogu se podnijeti osobno u uredu Turističke zajednice Općine Brinje, pute e-maila: info@visitbrinje.hr ili poštom na adresu Turistička zajednica Općine Brinje, Frankopanska 62, Brinje. Obrazac prijave možete preuzeti i ovdje.

Javni poziv otvoren je do 15.07.2018.

Stručna će komisija izaći na teren u periodu od 15. do 20.07.2018.godine kada će ocjenjivati sve prijavljene kandidate.
Odluka i fotografije nagrađenih biti će objavljene na službenim stranicama Turističke zajednice i stranicama Općine Brinje, a svečano uručenje nagrada biti će povodom obilježavanja Dana općine.
Sve informacije mogu se dobiti na tel. 053/700 – 407.

(TZ Brinje)