10.4 C
Otočac
Subota, 17 travnja, 2021

Branislav Šutić: razvit ćemo turističke potencijale Sinca i pokrenuti NK “Gacka”!

Na sinoćnjem predizbornom skupu u Sincu na kojem se okupio velik broj mještana Sinca nazočnima su se obratili Željko Laškarin, Mijo Valinčić, Ivan Miletic, Renata Hodak, Branislav Šutić i Darko MIlinović.

U svom govoru predsjednik GO HDZ Otočac i kandidat za gradonačelnika Grada Otočca Branislav Šutić zahvalio mještanima što su došli na skup u velikom broju i naglasio je da je Sinac mjesto koje ima velik potencijal za turizam i razvoj :”  u mom četverogodišnjem mandatu želim da Sinac postane važna turistička destinanacija. Mi kao grad i gradska uprava moramo napraviti jak marketing i promidžbu i na nacionalnim i međunarodnim sajmovima prezentirati potencijale Sinca- rijeku Gacku, Majerovo i Tonković vrilo i mlinice – i na taj način privući što veći broj turista, povećati broj dolazaka i potaknuti veći turistički promet.
Uredit ćemo ulaz u Sinac, zadružni dom ali i na jesen pokrenuti rad NK Gacka koji je brend Sinca. Klub nije smio prestati sa radom jer je to bilo mjesto gdje su se okupljali i družili mladi još u moje vrijeme kada sam igrao nogomet u Otočcu za tadašnju NK “Sloga”, i kada je najveće rivalstvo i događaj bio kada smo igrali u Sincu protiv NK Gacka.” – naglasio je između ostalog Šutić.

Na sinoć održanom skupu mogao se primijetiti velik broj mladih a istom su uz mnogobrojne okupljene bili nazočni i pripadnici SPJ Sinac koja je i osnovana u Sincu kao i predsjednik i predstavnici UHDDR-a Otočac g. Drago Bilović koji su dali posebnu težinu ovom skupu.