Srijeda, 24 srpnja, 2024

DO 17.11. HTZ objavio poziv za dodjelu Hrvatske turističke nagrade!

Hrvatska turistička zajednica nedavno je objavila Javni poziv za dodjelu Hrvatske turističke nagrade u 2020. godini u u kategoriji “Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine”, a sada je otvoren poziv i za dvije kategorije – kao Godišnja nagrada „Anton Štifanić“ te Nagrada za životno djelo

Nagrada se dodjeljuje za 2019. godinu, kao posebno priznanje za izniman doprinos pojedinaca i tvrtki i/ili ustanova u razvitku turizma Republike Hrvatske, a prijave se zaprimaju do 17. studenog 2020. do 12:00 sati.
 
Nagradu mogu dobiti pojedinci, tvrtke i/ili ustanove i/ili udruge (Godišnja nagrada Anton Štifanić) te pojedinac za životno djelo (Nagrada za životno djelo). Poticaj za dodjelu Nagrade Povjerenstvu mogu predložiti sve fizičke i pravne osobe Republike Hrvatske.

Odabir nagrađenih u 2020. godini u okviru kategorije Hrvatska turistička nagrada, iznimno se provodi u izmijenjenim vremenskim okvirima u odnosu na propisane propozicije i procedure uslijed okolnosti izazvanih pandemijom korona virusa. 

Prošlogpdišnji nagrađeni za 2018. godinu bili su:

  • Nagrada za životno djelo – Frane Skoblar
  • Godišnja nagrada “Anton Šifanić” – pojedinac – Ivan Sabljić
  • Godišnja nagrada “Anton Šifanić” u kategoriji tvrtka, ustanova ili udruga – ID Riva Tours GmbH

Javni poziv dostupan je na službenoj stranici Hrvatske turističke zajednice, a prijavnica je dostupna putem iduće poveznice.

Foto: HTZ

Povezana vijest: HTZ otvorio online prijave za Godišnje hrvatske turističke nagrade

( HTZ)