Srijeda, 24 srpnja, 2024

Nenad Janković obmanjuje javnost i iznosi neistine

Zamjenik gradonačelnika Grada Otočca g. Nenad Janković ovih dana objavljuje histerična priopćenja  i “smiruje” građane te proziva naš portal da iznosi neistine vezano uz naplatu parkinga, umjesto da građanima odgovori zašto su kazne naplaćivane ako navodno ne postoje dva dokumenta koja su temelj za uvođenje parkinga i naplatu istog:

  1. ugovor između Grada Otočca i poduzeća Hrvatske ceste d.o.o., vlasnika zemlje na kojoj se provodi regulacija parkinga i naplata kazni te
  2. Prometni elaborat za uvođenje parkirnog sustava.

Kako neslužbeno doznajemo, navodno niti jedan od navedena dva dokumenta nitko nije ishodovao, što je isto kao da netko počne graditi kuću bez  – građevinske dozvole.

Građani nisu uznemireni već ogorčeni pa ponovno pozivamo g. Jankovića kao koordinatora priče o parkingu da javno objavi te dokumente jer javnost mora znati istinu. A da građani točno znaju tko im ne govori istinu vidljivo je iz brojnih komentara na facebook-u jer su i sami građani ako je suditi po komentarima na vlastitoj koži osjetili koliko neistine ima u onome što je g. Janković iznio u svom priopćenju- da se kazne nisu naplaćivale. Prenosimo samo jedan od komentara građana koji se ne boji reći što misli i koji je na facebooku jednog portala izvrsno objasnio što misli o koordinatoru Jankoviću i sustavu naplate parkinga:

fullsizerender-28

I samo skidanje oznaka za parking bio je jasan znak tko govori neistinu i žalosno je da razni koordinatori, stručnjaci i “uglednici” misle da građani ne razumiju kad im se laže.

Kao što vidite dragi koordinatoru, građani su takvom podcjenjivanju dali – palac dolje!