10.4 C
Otočac
Subota, 17 travnja, 2021

Profesor Antonio Rudelić: uz podšku profesora Šutića izgradit ćemo bazen u Otočcu!

Profesor Antonio Rudelić, autor programa za mlade i sport u programu HDZ-a i koalicijskih partnera predstavio je večeras glavne smjernice planiranih projekata u sportu i za mlade.

Kandidat za gradonačelnika Branislav Šutić uvodno je naglasio je da je zadovoljan što je Antonio Rudelić kao vrsni sportaš i profesor, osoba koja odgaja mlade i osoba koja je u sportu odlikovana i nagrađivana prihvatio biti stručni suradnik i sugerirati što bi trebalo napraviti za mlade i sport.

Antonio Rudelić istaknuo je da je počašćen pozivom profesora Šutića da bude član tima i da je sa zadovoljstvom prihvatio ovaj odgovoran izazov kako bi pomogao i mladima i sportu. Istaknuo je da je prof. Šutić godinama sportski djelatnik, da je u sportu participirao i kao roditelj i kao predsjednik NK Otočac, da razumije i voli sport i da vjeruje da će upravo iz tog razloga stati iza ideja i našeg programa u sportu koji će se naizgled činiti kratak ali koji je iznimno zahtjevan i sveobuhvatan.

Izgradnja bazena i terena sa umjetnom travom 

Kao primaran projekt Rudelić je istaknuo izgradnju bazena kojeg ova županija nema,objasnio da je najbliže naše kupalište rijeka Gacka koja funkcionira u rijetkim trenucima zbog temperature, najbliži bazeni su nam kilometrima udaljeni pa je i obuka neplivača teško izvediva.
Istaknuo je da po pitanju nogometnih terena postoji projekt izgradnje terena sa umjetnom travom koji bi bio jedini u Županiji i koji bi omogućio intenzivan i kontinuiran razvoj nogometaša i nogometa u Županiji.
Zaključno je istaknuo da zimski sportovi otvaraju niz mogućnosti, klizališta, sanjkališta, da za skijalište zbog nadmorske visine nažalost ne postoji mogućnosti ali za ove projekte postoji mogućnost i da vjeruje u duboku podršku dr. Šutića.
( C.Z.)