15 C
Otočac
Srijeda, 28 srpnja, 2021

130 ZADOVOLJNIH POLAZNIKA Uspješno završena četvrta Govornička škola u Crikvenici!

Certificirana edukacija, stečena znanja i vještine o pripremi govora, javnom nastupu, neverbalnoj komunikaciji te argumentaciji, radionice za glas i izgovor, snimanje javnog nastupa uz analizu za unapređenje istog, ugodno druženje, nova poznanstva te doza sunca i mora i sve to sadržano u tri dana, može samo Govornička škola u Crikvenici.

130 zadovoljnih polaznika ovogodišnje Govorničke škole u Crikvenici garancija su i najava jubilarne pete.
Novi program uveo je mentorirane radionice u malim grupama. “Mentorstvo uvelike doprinosi prilagodljivosti sadržaja edukacija jer polaznici u tom dvosmjernom procesu mentore pitanjima usmjeravaju na područja od posebnog interesa” istaknuo je Kristijan Sedak, komunikolog i voditelj programa Škole.

Uz predavanja i vježbe vodećih domaćih stručnjaka iz područja govorništva i odnosa s javnošću polaznici su stekli teoretska i praktična znanja o komunikaciji, javnom nastupu i retorici. Ishodi učenja polaznicima omogućavaju samostalno prepoznavanje elementa kvalitetne komunikacije, samostalnu i uvjerljivu prezentaciju i javni nastup te kritičko promatranje medije i informacije koje primaju njihovim posredstvom.

Organizator je Debatni klub Ekonomskog fakulteta, a u njegovo ime, Patrick Bedić  istaknuo je zadovoljstvo sa suradnjom s gradom Criknenicom i njegovom Turističkom zajednicom.

(S.J.)