18.9 C
Otočac
Subota, 19 rujna, 2020

Protokol proslave 30.obljetnice osnutka HDZ-a za Liku, Gacku i Krbavu

Gradska organizacija HDZ-a Otočac obilježava 30. obljetnicu osnivanja HDZ-a Otočac u kojem je osnovan Inicijalni odbor HDZ-a za Liku, Gacku i Krbavu koja će se održati u subotu, 18. siječnja 2020. godine.

Obilježavanje obljetnice odvijat će se prema sljedećem programu:

  • 17,00 sati – polaganje vijenca na Gradskom groblju u Otočcu na grobu prvog predsjednika GO HDZ Otočac dr. Dražena Bobinca i predsjednika Inicijativnog odbora HDZ-a za Liku, Gacku i Krbavu
  • 17,30 sati – posjet mjestu na kojem je osnovan Inicijalni odbor za Otočac odnosno za Liku, Gacku i Krbavu ( bistro „Dine“ u Čoviću).
  • 19,30 sati – središnja proslava 30. obljetnice na kojoj će nazočiti i predsjednik HDZ- a i predsjednik Vlade Republike Hrvatske mr.sc. Andrej Plenković, potpredsjednik HDZ-a i ministar mora, prometa i infrastrukture g.Oleg Butković, glavni tajnik HDZ-a i predsjednik Sabora g.Gordan Jandroković, pomoćnik glavnog tajnika HDZ-a g. Božidar Kalmeta, predsjednik zajednice utemeljitelja „Dr. Franjo Tuđman“  i savjetnik predsjednika HDZ-a g.Mario Kapulica i drugi stranački dužnosnici.

(GO HDZ Otočac)